Μαγειρική υγιεινής διατροφής : ιδιότητες των τροφίμων και συνταγές
Αποθηκεύτηκε σε:
Údair Eile: | Έμκε, Έλλη (Aistritheoir) |
---|---|
Formáid: | Leabhar |
Teanga: | Greek |
Foilsithe: |
Θεσσαλονίκη :
Μαλλιάρης-Παιδεία,
c1987
|
Ábhair: |
Míreanna Comhchosúla
-
Θέματα υγιεινής τροφίμων και διατροφής
le: Αλεξανδρόπουλος, Θωμάς
Foilsithe: (2000) -
Οδηγός υγιεινής διατροφής : πως να συνδυάζετε σωστά τις τροφές
le: Maffei, Franca
Foilsithe: (1993) -
Μαγειρέψτε υγιεινά : 150 νόστιμες συνταγές με υλικά από όλες τις διατροφικές ομάδες : νέα φιλοσοφία στην κουζίνα για απολαυστικά πιάτα χωρίς ενοχές /
le: Forberg, Cheryl, κ.ά.
Foilsithe: (2010) -
Υγεία και διατροφή : σώστε την υγεία σας με προσεγμένη διατροφή.
le: Lemaitre, Veronique, 1953-2015, κ.ά.
Foilsithe: (1992) -
Μουσικομαγειρέματα : foodmusic.gr /
le: Μπλέτσας, Ευτύχης
Foilsithe: (2011)