Μαγειρική υγιεινής διατροφής : ιδιότητες των τροφίμων και συνταγές
Αποθηκεύτηκε σε:
Άλλοι συγγραφείς: | Έμκε, Έλλη (Μεταφραστής) |
---|---|
Μορφή: | Βιβλίο |
Γλώσσα: | Greek |
Έκδοση: |
Θεσσαλονίκη :
Μαλλιάρης-Παιδεία,
c1987
|
Θέματα: |
Παρόμοια τεκμήρια
-
Θέματα υγιεινής τροφίμων και διατροφής
ανά: Αλεξανδρόπουλος, Θωμάς
Έκδοση: (2000) -
Οδηγός υγιεινής διατροφής : πως να συνδυάζετε σωστά τις τροφές
ανά: Maffei, Franca
Έκδοση: (1993) -
Μαγειρέψτε υγιεινά : 150 νόστιμες συνταγές με υλικά από όλες τις διατροφικές ομάδες : νέα φιλοσοφία στην κουζίνα για απολαυστικά πιάτα χωρίς ενοχές /
ανά: Forberg, Cheryl, κ.ά.
Έκδοση: (2010) -
Υγεία και διατροφή : σώστε την υγεία σας με προσεγμένη διατροφή.
ανά: Lemaitre, Veronique, 1953-2015, κ.ά.
Έκδοση: (1992) -
Μουσικομαγειρέματα : foodmusic.gr /
ανά: Μπλέτσας, Ευτύχης
Έκδοση: (2011)