Ο Σπυρίδων Παυλίδης και το γλυκυσματοποιείον του : τα πρώτα χρόνια της πρώτης ελληνικής βιομηχανίας

Η σοκολάτα, που η γεύση της σήμερα μας είναι τόσο οικεία, έγινε γνωστή στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Αθήνα στα τέλη της δεκαετίας του 1850. Πώς κατόρθωσε ο Σπυρίδων Παυλίδης να επιβάλλει τη γεύση της σοκολάτας και του κακάο σε μια χώρα, όπου λίγα μόλις χρόνια νωρίτερα είχε εισαχθεί η καλλιέργεια...

Descrición completa

Gardado en:
Detalles Bibliográficos
Autor Principal: Πικραμένου-Βάρφη, Δήμητρα, 1946- (Συγγραφέας)
Formato: Libro
Idioma:Greek
Publicado: Αθήνα : Ελληνικό Λογοτεχνικό και Ιστορικό Αρχείο, 1991
Θέματα:

ΚΔΒΚ: Δανειστική συλλογή - Αναγνωστήριο

Detalle de Existencias desde ΚΔΒΚ: Δανειστική συλλογή - Αναγνωστήριο
Número de Clasificación: 338 ΠΙΚ
Copia Unknown Dispoñible  Facer reserva