Ο Σπυρίδων Παυλίδης και το γλυκυσματοποιείον του : τα πρώτα χρόνια της πρώτης ελληνικής βιομηχανίας
Η σοκολάτα, που η γεύση της σήμερα μας είναι τόσο οικεία, έγινε γνωστή στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Αθήνα στα τέλη της δεκαετίας του 1850. Πώς κατόρθωσε ο Σπυρίδων Παυλίδης να επιβάλλει τη γεύση της σοκολάτας και του κακάο σε μια χώρα, όπου λίγα μόλις χρόνια νωρίτερα είχε εισαχθεί η καλλιέργεια...
Αποθηκεύτηκε σε:
Príomhúdar: | Πικραμένου-Βάρφη, Δήμητρα, 1946- (Údar) |
---|---|
Formáid: | Leabhar |
Teanga: | Greek |
Foilsithe: |
Αθήνα :
Ελληνικό Λογοτεχνικό και Ιστορικό Αρχείο,
1991
|
Ábhair: |
Míreanna Comhchosúla
-
Η μορφολογία της ελληνικής βιομηχανίας : μελέτη επί της βιομηχανικής αναπτύξεως /
le: Κουτσουμάρης, Γεώργιος Φ.
Foilsithe: (1963) -
Συναρτήσεις παραγωγής της ελληνικής βιομηχανίας /
le: Κουτσογιάννη-Κοκκοβά, Αννα
Foilsithe: (1964) -
Η ελληνική βιομηχανία κατά το έτος 1964 /
Foilsithe: (1965) -
Η ελληνική βιομηχανία κατά το έτος 1965 /
Foilsithe: (1966) -
Η ελληνική βιομηχανία κατά το έτος 1966 /
Foilsithe: (1967)