Die Krankenkost : Ein praktisches Handbuch fuer Arzte, Kranken- und Wohlfahrtsanstalten, Sanatorien, Pflegeperson, Erziehungsanstalten und fur die Familie /
Enregistré dans:
Autres auteurs: | Kieslinger, Emilie, Wirth, Karl, Dr. |
---|---|
Format: | Livre |
Langue: | German |
Publié: |
Munchen :
J. F. Lehmanns Verlag,
1910
|
Sujets: | |
Accès en ligne: | Πρόσβαση στο ψηφιακό αρχείο |
Documents similaires
-
Ingredients /
par: Mirams, Peter, et autres
Publié: (2000) -
Γιατί δεν πρέπει να τρώτε κρέας
par: Πισσάνος, Αντώνιος
Publié: (1977) -
Για να τρώμε σωστά : χρήσιμες γνώσεις για ένα υγιεινό διαιτολόγιο /
par: Γαλανός, Δημήτριος Σ., 1927-2011
Publié: (1994) -
Πως η Ελλάς ημπορεί να παράγη περισσοτέραν τροφήν : η αμερικάνικη αποστολή του Ερυθρού Σταυρού εις την Ελλάδα /
par: Όπκινς, Κύριλλος Γεώργ.
Publié: (1919) -
Στοιχεία τροφογνωσίας και διαιτολογίας : προς χρήσιν των σπουδαστριών των Παιδαγωγικών Ακαδημιών και των μαθητριών των σχολείων της μέσης εκπαιδεύσεως, ως και των συναφών εκπαιδευτικών ιδρυμάτων /
par: Λάμπρου, Ευσταθία
Publié: (1970)