Το βιβλίο του κρασιού
Έχοντας κρίνει ένα κρασί και έχοντάς το κατατάξει ποιοτικά, το πιο λεπτό σημείο είναι ο αρμονικός του συνδυασμός με το φαγητό. Εκεί, πάνω στο τραπέζι, δίπλα σ' ένα καλομαγειρεμένο πιάτο, το καλό κρασί βρίσκει την τελείωσή του και την πλήρη δικαίωση. Γύρω από ένα τέτοιο τραπέζι, όπου η αρμονία τ...
Сохранить в:
Главные авторы: | , , |
---|---|
Формат: | |
Язык: | Greek |
Опубликовано: |
Αθήνα :
Ψύχαλος,
2001
|
Редактирование: | 3η έκδ. |
Предметы: |
ΚΔΒΚ: Δανειστική συλλογή - Αναγνωστήριο
Шифр: |
663 ΒΕΚ |
---|---|
Копировать Unknown | Доступно Поместить задолженность |