Το βιβλίο του κρασιού

Έχοντας κρίνει ένα κρασί και έχοντάς το κατατάξει ποιοτικά, το πιο λεπτό σημείο είναι ο αρμονικός του συνδυασμός με το φαγητό. Εκεί, πάνω στο τραπέζι, δίπλα σ' ένα καλομαγειρεμένο πιάτο, το καλό κρασί βρίσκει την τελείωσή του και την πλήρη δικαίωση. Γύρω από ένα τέτοιο τραπέζι, όπου η αρμονία τ...

Полное описание

Сохранить в:
Библиографические подробности
Главные авторы: Βέκιος, Γιώργος (Автор), Κούκης, Διονύσης (Автор), Τσακίρης, Αργύρης Ν., 1954- (Автор)
Формат:
Язык:Greek
Опубликовано: Αθήνα : Ψύχαλος, 2001
Редактирование:3η έκδ.
Предметы:

ΚΔΒΚ: Δανειστική συλλογή - Αναγνωστήριο

Подробно о фондах из ΚΔΒΚ: Δανειστική συλλογή - Αναγνωστήριο
Шифр: 663 ΒΕΚ
Копировать Unknown Доступно  Поместить задолженность