Το βιβλίο του κρασιού

Έχοντας κρίνει ένα κρασί και έχοντάς το κατατάξει ποιοτικά, το πιο λεπτό σημείο είναι ο αρμονικός του συνδυασμός με το φαγητό. Εκεί, πάνω στο τραπέζι, δίπλα σ' ένα καλομαγειρεμένο πιάτο, το καλό κρασί βρίσκει την τελείωσή του και την πλήρη δικαίωση. Γύρω από ένα τέτοιο τραπέζι, όπου η αρμονία τ...

Szczegółowa specyfikacja

Zapisane w:
Opis bibliograficzny
Główni autorzy: Βέκιος, Γιώργος (Autor), Κούκης, Διονύσης (Autor), Τσακίρης, Αργύρης Ν., 1954- (Autor)
Format: Książka
Język:Greek
Wydane: Αθήνα : Ψύχαλος, 2001
Wydanie:3η έκδ.
Hasła przedmiotowe:

ΚΔΒΚ: Δανειστική συλλογή - Αναγνωστήριο

Szczegóły zapisu ΚΔΒΚ: Δανειστική συλλογή - Αναγνωστήριο
Sygnatura: 663 ΒΕΚ
Egzemplarz Unknown Dostępne  Zamów