Το βιβλίο του κρασιού
Έχοντας κρίνει ένα κρασί και έχοντάς το κατατάξει ποιοτικά, το πιο λεπτό σημείο είναι ο αρμονικός του συνδυασμός με το φαγητό. Εκεί, πάνω στο τραπέζι, δίπλα σ' ένα καλομαγειρεμένο πιάτο, το καλό κρασί βρίσκει την τελείωσή του και την πλήρη δικαίωση. Γύρω από ένα τέτοιο τραπέζι, όπου η αρμονία τ...
保存先:
主要な著者: | , , |
---|---|
フォーマット: | 図書 |
言語: | Greek |
出版事項: |
Αθήνα :
Ψύχαλος,
2001
|
版: | 3η έκδ. |
主題: |
ΚΔΒΚ: Δανειστική συλλογή - Αναγνωστήριο
請求記号: |
663 ΒΕΚ |
---|---|
所蔵 Unknown | 利用可 予約する |