Το βιβλίο του κρασιού

Έχοντας κρίνει ένα κρασί και έχοντάς το κατατάξει ποιοτικά, το πιο λεπτό σημείο είναι ο αρμονικός του συνδυασμός με το φαγητό. Εκεί, πάνω στο τραπέζι, δίπλα σ' ένα καλομαγειρεμένο πιάτο, το καλό κρασί βρίσκει την τελείωσή του και την πλήρη δικαίωση. Γύρω από ένα τέτοιο τραπέζι, όπου η αρμονία τ...

Descrizione completa

Salvato in:
Dettagli Bibliografici
Autori principali: Βέκιος, Γιώργος (Autore), Κούκης, Διονύσης (Autore), Τσακίρης, Αργύρης Ν., 1954- (Autore)
Natura: Libro
Lingua:Greek
Pubblicazione: Αθήνα : Ψύχαλος, 2001
Edizione:3η έκδ.
Soggetti:

ΚΔΒΚ: Δανειστική συλλογή - Αναγνωστήριο

Dettagli sul posseduto da ΚΔΒΚ: Δανειστική συλλογή - Αναγνωστήριο
Collocazione: 663 ΒΕΚ
Copia Unknown Disponibile  Richiedi