Το βιβλίο του κρασιού

Έχοντας κρίνει ένα κρασί και έχοντάς το κατατάξει ποιοτικά, το πιο λεπτό σημείο είναι ο αρμονικός του συνδυασμός με το φαγητό. Εκεί, πάνω στο τραπέζι, δίπλα σ' ένα καλομαγειρεμένο πιάτο, το καλό κρασί βρίσκει την τελείωσή του και την πλήρη δικαίωση. Γύρω από ένα τέτοιο τραπέζι, όπου η αρμονία τ...

Deskribapen osoa

Gorde:
Xehetasun bibliografikoak
Egile Nagusiak: Βέκιος, Γιώργος (Egilea), Κούκης, Διονύσης (Egilea), Τσακίρης, Αργύρης Ν., 1954- (Egilea)
Formatua: Liburua
Hizkuntza:Greek
Argitaratua: Αθήνα : Ψύχαλος, 2001
Edizioa:3η έκδ.
Gaiak:

ΚΔΒΚ: Δανειστική συλλογή - Αναγνωστήριο

Aleari buruzko argibideak ΚΔΒΚ: Δανειστική συλλογή - Αναγνωστήριο
Sailkapena: 663 ΒΕΚ
Alea Unknown Eskuragarri  Erreserbatu