Το βιβλίο του κρασιού

Έχοντας κρίνει ένα κρασί και έχοντάς το κατατάξει ποιοτικά, το πιο λεπτό σημείο είναι ο αρμονικός του συνδυασμός με το φαγητό. Εκεί, πάνω στο τραπέζι, δίπλα σ' ένα καλομαγειρεμένο πιάτο, το καλό κρασί βρίσκει την τελείωσή του και την πλήρη δικαίωση. Γύρω από ένα τέτοιο τραπέζι, όπου η αρμονία τ...

Descripció completa

Guardat en:
Dades bibliogràfiques
Autors principals: Βέκιος, Γιώργος (Autor), Κούκης, Διονύσης (Autor), Τσακίρης, Αργύρης Ν., 1954- (Autor)
Format: Llibre
Idioma:Greek
Publicat: Αθήνα : Ψύχαλος, 2001
Edició:3η έκδ.
Matèries:

ΚΔΒΚ: Δανειστική συλλογή - Αναγνωστήριο

Detall dels fons de ΚΔΒΚ: Δανειστική συλλογή - Αναγνωστήριο
Signatura: 663 ΒΕΚ
Còpia Unknown Disponible  Fer una reserva