Το βιβλίο του κρασιού

Έχοντας κρίνει ένα κρασί και έχοντάς το κατατάξει ποιοτικά, το πιο λεπτό σημείο είναι ο αρμονικός του συνδυασμός με το φαγητό. Εκεί, πάνω στο τραπέζι, δίπλα σ' ένα καλομαγειρεμένο πιάτο, το καλό κρασί βρίσκει την τελείωσή του και την πλήρη δικαίωση. Γύρω από ένα τέτοιο τραπέζι, όπου η αρμονία τ...

Description complète

Enregistré dans:
Détails bibliographiques
Auteurs principaux: Βέκιος, Γιώργος (Auteur), Κούκης, Διονύσης (Auteur), Τσακίρης, Αργύρης Ν., 1954- (Auteur)
Format: Livre
Langue:Greek
Publié: Αθήνα : Ψύχαλος, 2001
Édition:3η έκδ.
Sujets:
Description
Résumé:Έχοντας κρίνει ένα κρασί και έχοντάς το κατατάξει ποιοτικά, το πιο λεπτό σημείο είναι ο αρμονικός του συνδυασμός με το φαγητό. Εκεί, πάνω στο τραπέζι, δίπλα σ' ένα καλομαγειρεμένο πιάτο, το καλό κρασί βρίσκει την τελείωσή του και την πλήρη δικαίωση. Γύρω από ένα τέτοιο τραπέζι, όπου η αρμονία της γνώσης δημιουργεί την αρμονία των γεύσεων, οι άνθρωποι έρχονται «εις οίνου κοινωνίαν», μέσα σε ατμόσφαιρα σωματικής και ψυχικής ανάτασης. Ο αυστηρός και φιλόδοξος στόχος αυτού του βιβλίου είναι να βάλει ένα μικρό λιθαράκι γνώσης και να συμβάλει στην προσπάθεια που κάνουμε όλοι μας, αναζητώντας τρόπους ζωής που χαρακτηρίζονται από ποιότητα, πολιτιστικό περιεχόμενο και επικοινωνία.
Description:Περιέχει βιβλιογραφία
Description matérielle:159 σ. : έγχρ. εικ. ; 27 εκ.