Οι φυτικές ίνες : η βάση της υγιεινής διατροφής
Kaydedildi:
Yazar: | Burkitt, Denis (Yazar) |
---|---|
Diğer Yazarlar: | Τζελέπογλου, Ελένη (Çevirmen) |
Materyal Türü: | Kitap |
Dil: | Greek |
Baskı/Yayın Bilgisi: |
Αθήνα :
Ψυχογιός,
c1983
|
Seri Bilgileri: | Υγεία και ζωή
|
Konular: |
Benzer Materyaller
-
Θέματα υγιεινής τροφίμων και διατροφής
Yazar:: Αλεξανδρόπουλος, Θωμάς
Baskı/Yayın Bilgisi: (2000) -
Συνδυασμοί - Βιταμίνες : τα μυστικά της υγιεινής διατροφής /
Yazar:: Μπαζαίος, Κώστας -
Οδηγός υγιεινής διατροφής : πως να συνδυάζετε σωστά τις τροφές
Yazar:: Maffei, Franca
Baskı/Yayın Bilgisi: (1993) -
Μαγειρική υγιεινής διατροφής : ιδιότητες των τροφίμων και συνταγές
Baskı/Yayın Bilgisi: (1987) -
Οι τροφές που αδυνατίζουν : αρνητικές θερμίδες /
Yazar:: Martin, Isabelle
Baskı/Yayın Bilgisi: (1980)