Οι φυτικές ίνες : η βάση της υγιεινής διατροφής
        Αποθηκεύτηκε σε:
      
    
                  | Κύριος συγγραφέας: | Burkitt, Denis (Συγγραφέας) | 
|---|---|
| Άλλοι συγγραφείς: | Τζελέπογλου, Ελένη (Μεταφραστής) | 
| Μορφή: | Βιβλίο | 
| Γλώσσα: | Greek | 
| Έκδοση: | Αθήνα :
        Ψυχογιός,
    
      c1983 | 
| Σειρά: | Υγεία και ζωή | 
| Θέματα: | 
Παρόμοια τεκμήρια
- 
                
        
          Θέματα υγιεινής τροφίμων και διατροφής        
                  
 ανά: Αλεξανδρόπουλος, Θωμάς
 Έκδοση: (2000)
- 
                
        
          Συνδυασμοί - Βιταμίνες : τα μυστικά της υγιεινής διατροφής /        
                  
 ανά: Μπαζαίος, Κώστας
- 
                
        
          Οδηγός υγιεινής διατροφής : πως να συνδυάζετε σωστά τις τροφές        
                  
 ανά: Maffei, Franca
 Έκδοση: (1993)
- 
                
        
          Μαγειρική υγιεινής διατροφής : ιδιότητες των τροφίμων και συνταγές        
                          
 Έκδοση: (1987)
- 
                
        
          Οι τροφές που αδυνατίζουν : αρνητικές θερμίδες /        
                  
 ανά: Martin, Isabelle
 Έκδοση: (1980)