Οι φυτικές ίνες : η βάση της υγιεινής διατροφής
Сохранить в:
Главный автор: | Burkitt, Denis (Автор) |
---|---|
Другие авторы: | Τζελέπογλου, Ελένη (Переводчик) |
Формат: | |
Язык: | Greek |
Опубликовано: |
Αθήνα :
Ψυχογιός,
c1983
|
Серии: | Υγεία και ζωή
|
Предметы: |
Схожие документы
-
Θέματα υγιεινής τροφίμων και διατροφής
по: Αλεξανδρόπουλος, Θωμάς
Опубликовано: (2000) -
Συνδυασμοί - Βιταμίνες : τα μυστικά της υγιεινής διατροφής /
по: Μπαζαίος, Κώστας -
Οδηγός υγιεινής διατροφής : πως να συνδυάζετε σωστά τις τροφές
по: Maffei, Franca
Опубликовано: (1993) -
Μαγειρική υγιεινής διατροφής : ιδιότητες των τροφίμων και συνταγές
Опубликовано: (1987) -
Οι τροφές που αδυνατίζουν : αρνητικές θερμίδες /
по: Martin, Isabelle
Опубликовано: (1980)