Κρόκος : το χρυσάφι της ελληνικής χλωρίδας = Safran
        Αποθηκεύτηκε σε:
      
    
                  | Κύριος συγγραφέας: | |
|---|---|
| Μορφή: | Βιβλίο | 
| Γλώσσα: | Greek | 
| Έκδοση: | 
      Θεσσαλονίκη :
        [χ.ό.],
    
      1997
     | 
| Θέματα: | 
                Πίνακας περιεχομένων: 
            
                  - Περιεχόμενα: Ιστορία και προέλευση του κρόκου, ζαφορά, safran
 - Καλλιέργεια του κρόκου
 - Εμπόριο κρόκου
 - Νοθεία κρόκου
 - Συνεταιρισμοί κρόκου
 - Συστατικά του κρόκου και βιολογική του δράση