Κρόκος : το χρυσάφι της ελληνικής χλωρίδας = Safran

Αποθηκεύτηκε σε:
Λεπτομέρειες βιβλιογραφικής εγγραφής
Κύριος συγγραφέας: Παπανικολάου, Αθανάσιος Η. (Συγγραφέας)
Μορφή: Βιβλίο
Γλώσσα:Greek
Έκδοση: Θεσσαλονίκη : [χ.ό.], 1997
Θέματα:
LEADER 01885namaa2200277 4500
001 main_12393
003 GR-kkKDBK
005 20191001211047.0
008 020405s1997uuuu###|||| |||||u||||||gre d
020 |a 960-90751-0-X 
040 |a GR-kkKDBK  |b gre  |d GR-kkKDBK  |e AACR2 
082 0 |a 633 
100 1 |4 aut  |a Παπανικολάου, Αθανάσιος Η.  |9 35204 
245 1 0 |a Κρόκος :  |b το χρυσάφι της ελληνικής χλωρίδας = Safran 
260 |a Θεσσαλονίκη :  |b [χ.ό.],  |c 1997 
300 |a 320 σ. :  |b πίν., φωτ. ;  |c 24 εκ. 
500 |a Περιέχει βιβλιογραφία 
505 0 |a Περιεχόμενα: Ιστορία και προέλευση του κρόκου, ζαφορά, safran -- Καλλιέργεια του κρόκου -- Εμπόριο κρόκου -- Νοθεία κρόκου -- Συνεταιρισμοί κρόκου -- Συστατικά του κρόκου και βιολογική του δράση 
650 4 |a Κρόκος (φυτό)  |9 63381 
650 4 |a Κρόκος (φυτό), Καλλιέργεια του  |9 62294 
700 1 |a Παπανικολάου, Αθανάσιος Η.  |t Κρόκος : το χρυσάφι της ελληνικής χλωρίδας = Safran  |9 81361 
942 |c BK 
999 |c 11954  |d 11954 
952 |0 0  |1 0  |2 ddc  |4 0  |6 633_000000000000000_ΠΑΠ  |7 0  |9 18595  |a KDBK  |b KDBK  |c LCR  |d 2006-11-01  |i 0000000074377  |l 30  |o 633 ΠΑΠ  |p 0000000074377  |r 2022-03-21  |s 2022-02-17  |w 2019-04-28  |y BK  |z [ΑΡΕ: Κ71298] 
952 |0 0  |1 0  |2 ddc  |4 0  |6 633_000000000000000_ΠΑΠ  |7 1  |9 18596  |a KDBK  |b KDBK  |c CS  |d 2006-11-01  |i 0000000074384  |l 11  |o 633 ΠΑΠ  |p 0000000074384  |r 2019-04-28  |w 2019-04-28  |y BK  |z [ΑΡΕ: Κ88298] 
952 |0 0  |1 0  |2 ddc  |4 0  |6 633_000000000000000_ΠΑΠ  |7 1  |9 18597  |a KDBK  |b KDBK  |c CS  |d 2006-11-01  |i 0000000074438  |l 22  |o 633 ΠΑΠ  |p 0000000074438  |r 2019-09-04  |s 2019-06-04  |w 2019-04-28  |y BK  |z [ΑΡΕ: Κ88198]