Μαγειρική και ζαχαροπλαστική /

Ένας συγκροτημένος οδηγός μαγειρικής σε μια ανανεωμένη και αναθεωρημένη έκδοση που μεταφέρει την πολύτιμη πείρα της Χρύσας Παραδείση μέσα από 560 συνταγές της ελληνικής κουζίνας, εμπλουτισμένες με μικρές συμβουλές για το πώς να πετυχαίνει ένα φαγητό ή γλυκό - συμβουλές απαραίτητες για την επιτυχία κ...

全面介紹

Αποθηκεύτηκε σε:
書目詳細資料
主要作者: Παραδείση, Χρύσα (Συγγραφέας)
格式: 圖書
語言:Greek
出版: Αθήνα : Τερζόπουλος, c1999
版:επαυξ. έκδ.
主題:

相似書籍