Μαγειρική και ζαχαροπλαστική /

Ένας συγκροτημένος οδηγός μαγειρικής σε μια ανανεωμένη και αναθεωρημένη έκδοση που μεταφέρει την πολύτιμη πείρα της Χρύσας Παραδείση μέσα από 560 συνταγές της ελληνικής κουζίνας, εμπλουτισμένες με μικρές συμβουλές για το πώς να πετυχαίνει ένα φαγητό ή γλυκό - συμβουλές απαραίτητες για την επιτυχία κ...

Popoln opis

Shranjeno v:
Bibliografske podrobnosti
Glavni avtor: Παραδείση, Χρύσα (Συγγραφέας)
Format: Knjiga
Jezik:Greek
Izdano: Αθήνα : Τερζόπουλος, c1999
Izdaja:επαυξ. έκδ.
Teme:

Podobne knjige/članki