Μαγειρική και ζαχαροπλαστική /

Ένας συγκροτημένος οδηγός μαγειρικής σε μια ανανεωμένη και αναθεωρημένη έκδοση που μεταφέρει την πολύτιμη πείρα της Χρύσας Παραδείση μέσα από 560 συνταγές της ελληνικής κουζίνας, εμπλουτισμένες με μικρές συμβουλές για το πώς να πετυχαίνει ένα φαγητό ή γλυκό - συμβουλές απαραίτητες για την επιτυχία κ...

詳細記述

保存先:
書誌詳細
第一著者: Παραδείση, Χρύσα (著者)
フォーマット: 図書
言語:Greek
出版事項: Αθήνα : Τερζόπουλος, c1999
版:επαυξ. έκδ.
主題:

類似資料