Μαγειρική και ζαχαροπλαστική /

Ένας συγκροτημένος οδηγός μαγειρικής σε μια ανανεωμένη και αναθεωρημένη έκδοση που μεταφέρει την πολύτιμη πείρα της Χρύσας Παραδείση μέσα από 560 συνταγές της ελληνικής κουζίνας, εμπλουτισμένες με μικρές συμβουλές για το πώς να πετυχαίνει ένα φαγητό ή γλυκό - συμβουλές απαραίτητες για την επιτυχία κ...

Descrizione completa

Salvato in:
Dettagli Bibliografici
Autore principale: Παραδείση, Χρύσα (Autore)
Natura: Libro
Lingua:Greek
Pubblicazione: Αθήνα : Τερζόπουλος, c1999
Edizione:επαυξ. έκδ.
Soggetti:

Documenti analoghi