Μαγειρική και ζαχαροπλαστική /

Ένας συγκροτημένος οδηγός μαγειρικής σε μια ανανεωμένη και αναθεωρημένη έκδοση που μεταφέρει την πολύτιμη πείρα της Χρύσας Παραδείση μέσα από 560 συνταγές της ελληνικής κουζίνας, εμπλουτισμένες με μικρές συμβουλές για το πώς να πετυχαίνει ένα φαγητό ή γλυκό - συμβουλές απαραίτητες για την επιτυχία κ...

תיאור מלא

שמור ב:
מידע ביבליוגרפי
מחבר ראשי: Παραδείση, Χρύσα (Συγγραφέας)
פורמט: ספר
שפה:Greek
יצא לאור: Αθήνα : Τερζόπουλος, c1999
מהדורה:επαυξ. έκδ.
נושאים:

פריטים דומים