Μαγειρική και ζαχαροπλαστική /

Ένας συγκροτημένος οδηγός μαγειρικής σε μια ανανεωμένη και αναθεωρημένη έκδοση που μεταφέρει την πολύτιμη πείρα της Χρύσας Παραδείση μέσα από 560 συνταγές της ελληνικής κουζίνας, εμπλουτισμένες με μικρές συμβουλές για το πώς να πετυχαίνει ένα φαγητό ή γλυκό - συμβουλές απαραίτητες για την επιτυχία κ...

Descrición completa

Gardado en:
Detalles Bibliográficos
Autor Principal: Παραδείση, Χρύσα (Συγγραφέας)
Formato: Libro
Idioma:Greek
Publicado: Αθήνα : Τερζόπουλος, c1999
Edición:επαυξ. έκδ.
Θέματα:

Títulos similares