Μαγειρική και ζαχαροπλαστική /
Ένας συγκροτημένος οδηγός μαγειρικής σε μια ανανεωμένη και αναθεωρημένη έκδοση που μεταφέρει την πολύτιμη πείρα της Χρύσας Παραδείση μέσα από 560 συνταγές της ελληνικής κουζίνας, εμπλουτισμένες με μικρές συμβουλές για το πώς να πετυχαίνει ένα φαγητό ή γλυκό - συμβουλές απαραίτητες για την επιτυχία κ...
Αποθηκεύτηκε σε:
Κύριος συγγραφέας: | Παραδείση, Χρύσα (Συγγραφέας) |
---|---|
Μορφή: | Βιβλίο |
Γλώσσα: | Greek |
Έκδοση: |
Αθήνα :
Τερζόπουλος,
c1999
|
Έκδοση: | επαυξ. έκδ. |
Θέματα: |
Παρόμοια τεκμήρια
-
Ζαχαροπλαστική : οι 100 καλύτερες συνταγές απ΄ όλο τον κόσμο /
Έκδοση: (1996) -
Μαγειρική : οι 100 καλύτερες συνταγές απ΄ όλο τον κόσμο
Έκδοση: (1996) -
Μαγειρική και ζαχαροπλαστική της νέας νοικοκυράς
ανά: Παραδείση, Χρύσα
Έκδοση: (1956) -
Φοιτητής και στην κουζίνα
ανά: Σμυρλή, Βίκη
Έκδοση: (2000) -
Εδεσματολόγιον Μακεδονίας : αυθεντικές συνταγές μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής : έθιμα και παραδόσεις της μακεδονικής γης /
ανά: Γρηγοριάδου, Έφη
Έκδοση: (2004)