Μαγειρική και ζαχαροπλαστική /

Ένας συγκροτημένος οδηγός μαγειρικής σε μια ανανεωμένη και αναθεωρημένη έκδοση που μεταφέρει την πολύτιμη πείρα της Χρύσας Παραδείση μέσα από 560 συνταγές της ελληνικής κουζίνας, εμπλουτισμένες με μικρές συμβουλές για το πώς να πετυχαίνει ένα φαγητό ή γλυκό - συμβουλές απαραίτητες για την επιτυχία κ...

Descripció completa

Guardat en:
Dades bibliogràfiques
Autor principal: Παραδείση, Χρύσα (Autor)
Format: Llibre
Idioma:Greek
Publicat: Αθήνα : Τερζόπουλος, c1999
Edició:επαυξ. έκδ.
Matèries:

Ítems similars