Τα ζυμαρικά : παραλλαγές σε ένα θέμα /

Verde verde, al dente ή όχι, τα ζυμαρικά πρωταγωνιστούν σ' αυτό το βιβλίο που γράφτηκε με πολύ κέφι, θέλοντας να μοιραστώ με τους αναγνώστες του τις θαυμάσιες γεύσεις και το γαστρονομικό πλούτο που προσφέρουν σε κάθε γεύμα τους. Εύκολες συνταγές, χρωματιστές, διάσημες, γλυκές, ξεχωριστές, του φ...

ver descrição completa

Na minha lista:
Detalhes bibliográficos
Autor principal: Χριστοδούλου, Γρηγόρης Ι. (Συγγραφέας)
Formato: Livro
Idioma:Greek
Publicado em: Αθήνα : Ελληνικά Γράμματα, 2000.
Assuntos:
Descrição
Resumo:Verde verde, al dente ή όχι, τα ζυμαρικά πρωταγωνιστούν σ' αυτό το βιβλίο που γράφτηκε με πολύ κέφι, θέλοντας να μοιραστώ με τους αναγνώστες του τις θαυμάσιες γεύσεις και το γαστρονομικό πλούτο που προσφέρουν σε κάθε γεύμα τους. Εύκολες συνταγές, χρωματιστές, διάσημες, γλυκές, ξεχωριστές, του φούρνου, σούπες και σαλάτες με κύριο συστατικό τα μακαρόνια, όπως και σάλτσες που συνοδεύουν τα ζυμαρικά της αρεσκείας σας, αποτελούν προτάσεις για την κουζίνα σας που θα ικανοποιήσουν τις γευστικές απαιτήσεις σας, χωρίς όμως να στερήσουν τον πολύτιμο χρόνο σας. Αν θέλετε λοιπόν να εντυπωσιάσετε, δεν έχετε παρά να πειραματιστείτε. . . Άλλωστε το κέφι και η διάθεση για πειραματισμό είναι τα μυστικά που εξασφαλίζουν την επιτυχία κι ένα θαυμάσιο γευστικό αποτέλεσμα.
Descrição Física:245 σ. : έγχρ. εικ. ; 24 εκ.
ISBN:960-393-495-X