Τα ζυμαρικά : παραλλαγές σε ένα θέμα /

Verde verde, al dente ή όχι, τα ζυμαρικά πρωταγωνιστούν σ' αυτό το βιβλίο που γράφτηκε με πολύ κέφι, θέλοντας να μοιραστώ με τους αναγνώστες του τις θαυμάσιες γεύσεις και το γαστρονομικό πλούτο που προσφέρουν σε κάθε γεύμα τους. Εύκολες συνταγές, χρωματιστές, διάσημες, γλυκές, ξεχωριστές, του φ...

詳細記述

保存先:
書誌詳細
第一著者: Χριστοδούλου, Γρηγόρης Ι. (著者)
フォーマット: 図書
言語:Greek
出版事項: Αθήνα : Ελληνικά Γράμματα, 2000.
主題:
その他の書誌記述
要約:Verde verde, al dente ή όχι, τα ζυμαρικά πρωταγωνιστούν σ' αυτό το βιβλίο που γράφτηκε με πολύ κέφι, θέλοντας να μοιραστώ με τους αναγνώστες του τις θαυμάσιες γεύσεις και το γαστρονομικό πλούτο που προσφέρουν σε κάθε γεύμα τους. Εύκολες συνταγές, χρωματιστές, διάσημες, γλυκές, ξεχωριστές, του φούρνου, σούπες και σαλάτες με κύριο συστατικό τα μακαρόνια, όπως και σάλτσες που συνοδεύουν τα ζυμαρικά της αρεσκείας σας, αποτελούν προτάσεις για την κουζίνα σας που θα ικανοποιήσουν τις γευστικές απαιτήσεις σας, χωρίς όμως να στερήσουν τον πολύτιμο χρόνο σας. Αν θέλετε λοιπόν να εντυπωσιάσετε, δεν έχετε παρά να πειραματιστείτε. . . Άλλωστε το κέφι και η διάθεση για πειραματισμό είναι τα μυστικά που εξασφαλίζουν την επιτυχία κι ένα θαυμάσιο γευστικό αποτέλεσμα.
物理的記述:245 σ. : έγχρ. εικ. ; 24 εκ.
ISBN:960-393-495-X