Οινολογία : από το σταφύλι στο κρασί /
Αν η αναπαραγωγή επαναλήψιμων αποτελεσμάτων είναι αξίωμα της κάθε επιστήμης, αυτό δεν μπορεί να εφαρμοστεί στην περίπτωση των κρασιών, γιατί οι συνθήκες δημιουργίας τους δεν είναι ποτέ οι ίδιες. Η οινοποίηση απαιτεί πάντα την εμπειρία του οινολόγου, ο οποίος θα εκτιμήσει τις πιθανότητες που δεν μπορ...
שמור ב:
| מחבר ראשי: | |
|---|---|
| פורמט: | ספר |
| שפה: | Greek |
| יצא לאור: |
Αθήνα :
Εκδόσεις Ψύχαλου,
1994.
|
| נושאים: |
ΚΔΒΚ: Δανειστική συλλογή - Αναγνωστήριο
| סימן המיקום: |
663.2 ΤΣΑ |
|---|---|
| עותק Unknown | זמין ביצוע הזמנה |