The Oxford Companion to Food /

Twenty years in the making, the first edition of Alan Davidson's magnum opus appeared in 1999 to worldwide acclaim. Its combination of serious food history, culinary expertise, and entertaining serendipity was recognized as utterly unique. Including both an exhaustive catalogue of the foods tha...

Πλήρης περιγραφή

Αποθηκεύτηκε σε:
Λεπτομέρειες βιβλιογραφικής εγγραφής
Κύριος συγγραφέας: Davidson, Alan, 1924-2003 (Συγγραφέας)
Άλλοι συγγραφείς: Vannithone, Soun (Εικονογράφος)
Μορφή: Βιβλίο
Γλώσσα:Greek
Έκδοση: Oxford : Univerity Press, 2006.
Έκδοση:2nd. ed.
Θέματα:

ΚΔΒΚ: Δανειστική συλλογή - Αναγνωστήριο

Λεπτομέρειες τεκμηρίων από ΚΔΒΚ: Δανειστική συλλογή - Αναγνωστήριο
Ταξιθετικός Αριθμός: 641.3 DAV
Αντίγραφο Unknown Not for loan