Μετάβαση στο περιεχόμενο
Toggle navigation
Κοβεντάρειος Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης
我的帳戶
退出
登錄
語言
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
Čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
বাংলা
Galego
Tiếng Việt
Hrvatski
हिंदी
全文檢索
題名
作者
主題
索引號
ISBN/ISSN
標簽
檢索
高級檢索
檢索
Manipulations d'enologie et de...
持有資料
引用
發送短信
推薦此
打印
導出紀錄
導出到 RefWorks
導出到 EndNoteWeb
導出到 EndNote
加到收藏夾
Manipulations d'enologie et de technologie /
Αποθηκεύτηκε σε:
書目詳細資料
主要作者:
Dupont, E.
(Συγγραφέας)
格式:
圖書
出版:
Montpellier :
Ecole Nationale d' Agriculture de Montpellier,
[19--]
主題:
Οίνοι και οινοποιία
Τεχνολογία τροφίμων
持有資料
實物特徵
相似書籍
職員瀏覽
ΚΔΒΚ: Κλειστό βιβλιοστάσιο - Αποθήκη
持有資料詳情 ΚΔΒΚ: Κλειστό βιβλιοστάσιο - Αποθήκη
索引號:
663 DUP
復印件 Unknown
Not for loan
相似書籍
Χημεία τροφίμων με στοιχεία τεχνολογίας τροφίμων
由: Μπόσκος, Δημήτρης Γ.
出版: (1986)
Εισαγωγή εις την τεχνολογίαν σακχάρων /
由: Καρακαλπάκης, Δημήτριος, κ.ά.
出版: (1976)
Le vin sans raisin, ou, Maniere de fabriquer sof-meme toutes especes de vins et boissons economiques
出版: (1881)
L' examen de l'intensite colorante des vins rouges par le vino-colorimente salleron : application aux vins jaunes, vins d'espagne, aux eaux de vie, aux phums, et aux liqueirs alcooliques ayant le caramel pour base de coloration /
由: Dujardin, J.
出版: (1902)
L' art de faire le vin /
由: Ladrey, C.
出版: (1871)
載入...