Saltar al contenido
Κοβεντάρειος Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης
  • Su cuenta
  • Salir
  • Entrar
  • Lenguaje
    • English
    • Deutsch
    • Español
    • Français
    • Italiano
    • 日本語
    • Nederlands
    • Português
    • Português (Brasil)
    • 中文(简体)
    • 中文(繁體)
    • Türkçe
    • עברית
    • Gaeilge
    • Cymraeg
    • Ελληνικά
    • Català
    • Euskara
    • Русский
    • Čeština
    • Suomi
    • Svenska
    • polski
    • Dansk
    • slovenščina
    • اللغة العربية
    • বাংলা
    • Galego
    • Tiếng Việt
    • Hrvatski
    • हिंदी
Avanzado
  • Buscar
  • Το σιτάρι, το κριθάρι, η βρώμη...
  • Descripción
  • Citar
  • Describir
  • Enviar este por Correo electrónico
  • Imprimir
  • Exportar Registro
    • Exportar a RefWorks
    • Exportar a EndNoteWeb
    • Exportar a EndNote
  • Agregar a favoritos
Το σιτάρι, το κριθάρι, η βρώμη και η βρίζα /

Το σιτάρι, το κριθάρι, η βρώμη και η βρίζα /

Guardado en:
Detalles Bibliográficos
Autor principal: Παπαγεωργίου, Π. (Autor)
Formato: Libro
Publicado: Αθήναι : Γεωργική Εταιρεία, 1918
Materias:
Σιτηρά > Καλλιέργεια
  • Existencias
  • Descripción
  • Ejemplares similares
  • Vista Equipo
Descripción
Descripción no disponible.

Ejemplares similares

  • Πρακτική ειδική γεωργία : σύντομος περιγραφή του τρόπου της καλλιέργειας των σιτηρών, οσπρίων, κονδυλών : βιομηχανικών και κτηνοτροφικών φυτών /
    por: Χάϊμαν, Ιωσήφ
    Publicado: (1923)
  • Οι μεγάλες καλλιέργειες : χειμωνιάτικα σιτηρά /
    por: Χριστίδης, Βασίλειος Γ.
    Publicado: (1950)
  • Η επίδραση του αυξητικού ρυθμιστού CCC στην απόδοση και φυσιολογία των σιτηρών = The influence of growth regulator CCC on the yield and the physiology of cereals
    por: Σκόρδα, Ελπίδα Α.
    Publicado: (1970)
  • Περί της ανάγκης λήψεως μέτρων προς αύξησιν της παραγωγής των σιτηρών εν Ελλάδι /
  • Η μαύρη σκωρίασις των σιτηρών /
    por: Σκόρδα, Ελπίδα Α.
    Publicado: (1969)

Opciones de búsqueda

  • Búsqueda Avanzada

Buscar Más

  • Explorar canales

¿Necesita Ayuda?

  • Consejos de búsqueda
Cargando...