Ανυφαντάκης, Ε. M. (2004). Τυροκομία: χημεία, φυσικοχημεία, μικροβιολογία (2η έκδ.). Αθήνα: Σταμούλης.
শিকাগো স্টাইলে সাইটেশনΑνυφαντάκης, Εμμανουήλ Mιχ. Τυροκομία: χημεία, φυσικοχημεία, μικροβιολογία. 2η έκδ. Αθήνα: Σταμούλης, 2004.
এমএলএ সাইটেশনΑνυφαντάκης, Εμμανουήλ Mιχ. Τυροκομία: χημεία, φυσικοχημεία, μικροβιολογία. 2η έκδ. Αθήνα: Σταμούλης, 2004.
সতর্কবাণী: সাইটেশন সবসময় 100% নির্ভুল হতে পারে না.