A study of the Major Nutritional Constituents of Dehydrated Alfalfa /

Αποθηκεύτηκε σε:
Λεπτομέρειες βιβλιογραφικής εγγραφής
Συγγραφή απο Οργανισμό/Αρχή: Midwest Research Institute (Συγγραφέας)
Μορφή: Βιβλίο
Γλώσσα:English
Έκδοση: Κάνσας Σίτι, Μισσούρι : American Dehydrators Association, [197-]
Θέματα:
LEADER 01087namaa2200241 4500
001 main_37133
003 GR-kkKDBK
005 20191001213925.0
008 150911nuuuuuuuuxxu |||er|||| 000|0 eng d
040 |a GR-kkKDBK  |b gre  |d GR-kkKDBK  |e AACR2 
082 0 |a 631 
110 2 |4 aut  |a Midwest Research Institute  |9 30446 
245 1 2 |a A study of the Major Nutritional Constituents of Dehydrated Alfalfa /  |c Midwest Research Institute 
260 |a Κάνσας Σίτι, Μισσούρι :  |b American Dehydrators Association,  |c [197-] 
300 |a 4 σ. ;  |c 28 εκ. 
610 2 4 |a American Dehydrators Association  |9 30447 
650 4 |a Θρεπτικά συστατικά των φυτών  |9 59783 
650 4 |a Τριφύλλι  |x Θρέψη  |9 58948 
710 2 |4 pbl  |a American Dehydrators Association  |9 30447 
710 2 |a Midwest Research Institute  |t A study of the Major Nutritional Constituents of Dehydrated Alfalfa  |9 106955 
942 |c BK 
999 |c 39432  |d 39432 
952 |0 0  |1 0  |4 0  |6 631_000000000000000_MAD  |7 1  |9 51878  |a KDBK  |b KDBK  |c CS  |d 2015-09-11  |i 03881972  |l 0  |o 631 MAD  |p 03881972  |r 2019-04-28  |w 2019-04-28  |y BK