Εγχειρίδιον κρεωσκοπίας : ήτοι εκτίμησις των προς διατροφήν του ανθρώπου χρησιμευόντων παντοίων κρεάτων /
Сохранить в:
Главный автор: | Πιλάβιος, Γεώργιος Ν. (Автор) |
---|---|
Формат: | |
Язык: | Greek |
Опубликовано: |
Αθήνησιν :
Εκ του τυπογραφείου των αδελφών Περρή,
1887
|
Предметы: | |
Online-ссылка: | Πρόσβαση στο ψηφιακό αρχείο |
Схожие документы
-
Νοθεύσεις τροφίμων και ποτών και άλλων ειδών οικιακής χρήσεως και εμπορίου : απλοί και εύκολοι τρόποι προς εξέλεγξιν αυτών /
по: Χατζηκυριάκος, Γεώργιος
Опубликовано: (1922) -
Αν ξέραμε τί τρώμε : που αποκαλύπτει όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν οι καταναλωτές για το γάλα, τα βούτυρα, τα παγωτά και τα γιαούρτια /
по: Μπαζαίος, Κώστας
Опубликовано: (1982) -
Χημεία των τροφίμων και ποτών /
по: Εμμανουήλ, Εμμανουήλ Ι., 1896-1972
Опубликовано: (1926) -
Χημεία των τροφίμων και ποτών και μέθοδοι ελέγχου της ποιότητος τούτων /
по: Εμμανουήλ, Εμμανουήλ Ι., 1896-1972
Опубликовано: (1916) -
Τρόφιμα, ποτά και αντικείμενα κοινής χρήσεως. Μέρος 1ον : ισχύουσαι διατάξεις /
по: Αρβανίτης, Στυλιανός Ι.
Опубликовано: (1953)