Εγχειρίδιον κρεωσκοπίας : ήτοι εκτίμησις των προς διατροφήν του ανθρώπου χρησιμευόντων παντοίων κρεάτων /
Na minha lista:
Autor principal: | Πιλάβιος, Γεώργιος Ν. (Autor) |
---|---|
Formato: | Livro |
Idioma: | Greek |
Publicado em: |
Αθήνησιν :
Εκ του τυπογραφείου των αδελφών Περρή,
1887
|
Assuntos: | |
Acesso em linha: | Πρόσβαση στο ψηφιακό αρχείο |
Registros relacionados
-
Νοθεύσεις τροφίμων και ποτών και άλλων ειδών οικιακής χρήσεως και εμπορίου : απλοί και εύκολοι τρόποι προς εξέλεγξιν αυτών /
por: Χατζηκυριάκος, Γεώργιος
Publicado em: (1922) -
Αν ξέραμε τί τρώμε : που αποκαλύπτει όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν οι καταναλωτές για το γάλα, τα βούτυρα, τα παγωτά και τα γιαούρτια /
por: Μπαζαίος, Κώστας
Publicado em: (1982) -
Χημεία των τροφίμων και ποτών /
por: Εμμανουήλ, Εμμανουήλ Ι., 1896-1972
Publicado em: (1926) -
Χημεία των τροφίμων και ποτών και μέθοδοι ελέγχου της ποιότητος τούτων /
por: Εμμανουήλ, Εμμανουήλ Ι., 1896-1972
Publicado em: (1916) -
Τρόφιμα, ποτά και αντικείμενα κοινής χρήσεως. Μέρος 1ον : ισχύουσαι διατάξεις /
por: Αρβανίτης, Στυλιανός Ι.
Publicado em: (1953)