Εγχειρίδιον κρεωσκοπίας : ήτοι εκτίμησις των προς διατροφήν του ανθρώπου χρησιμευόντων παντοίων κρεάτων /
Spremljeno u:
Glavni autor: | Πιλάβιος, Γεώργιος Ν. (Autor) |
---|---|
Format: | Knjiga |
Jezik: | Greek |
Izdano: |
Αθήνησιν :
Εκ του τυπογραφείου των αδελφών Περρή,
1887
|
Teme: | |
Online pristup: | Πρόσβαση στο ψηφιακό αρχείο |
Similar Items
-
Νοθεύσεις τροφίμων και ποτών και άλλων ειδών οικιακής χρήσεως και εμπορίου : απλοί και εύκολοι τρόποι προς εξέλεγξιν αυτών /
od: Χατζηκυριάκος, Γεώργιος
Izdano: (1922) -
Αν ξέραμε τί τρώμε : που αποκαλύπτει όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν οι καταναλωτές για το γάλα, τα βούτυρα, τα παγωτά και τα γιαούρτια /
od: Μπαζαίος, Κώστας
Izdano: (1982) -
Χημεία των τροφίμων και ποτών /
od: Εμμανουήλ, Εμμανουήλ Ι., 1896-1972
Izdano: (1926) -
Χημεία των τροφίμων και ποτών και μέθοδοι ελέγχου της ποιότητος τούτων /
od: Εμμανουήλ, Εμμανουήλ Ι., 1896-1972
Izdano: (1916) -
Τρόφιμα, ποτά και αντικείμενα κοινής χρήσεως. Μέρος 1ον : ισχύουσαι διατάξεις /
od: Αρβανίτης, Στυλιανός Ι.
Izdano: (1953)