Εγχειρίδιον κρεωσκοπίας : ήτοι εκτίμησις των προς διατροφήν του ανθρώπου χρησιμευόντων παντοίων κρεάτων /
Enregistré dans:
Auteur principal: | Πιλάβιος, Γεώργιος Ν. (Auteur) |
---|---|
Format: | Livre |
Langue: | Greek |
Publié: |
Αθήνησιν :
Εκ του τυπογραφείου των αδελφών Περρή,
1887
|
Sujets: | |
Accès en ligne: | Πρόσβαση στο ψηφιακό αρχείο |
Documents similaires
-
Νοθεύσεις τροφίμων και ποτών και άλλων ειδών οικιακής χρήσεως και εμπορίου : απλοί και εύκολοι τρόποι προς εξέλεγξιν αυτών /
par: Χατζηκυριάκος, Γεώργιος
Publié: (1922) -
Αν ξέραμε τί τρώμε : που αποκαλύπτει όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν οι καταναλωτές για το γάλα, τα βούτυρα, τα παγωτά και τα γιαούρτια /
par: Μπαζαίος, Κώστας
Publié: (1982) -
Χημεία των τροφίμων και ποτών /
par: Εμμανουήλ, Εμμανουήλ Ι., 1896-1972
Publié: (1926) -
Χημεία των τροφίμων και ποτών και μέθοδοι ελέγχου της ποιότητος τούτων /
par: Εμμανουήλ, Εμμανουήλ Ι., 1896-1972
Publié: (1916) -
Τρόφιμα, ποτά και αντικείμενα κοινής χρήσεως. Μέρος 1ον : ισχύουσαι διατάξεις /
par: Αρβανίτης, Στυλιανός Ι.
Publié: (1953)