Εγχειρίδιον κρεωσκοπίας : ήτοι εκτίμησις των προς διατροφήν του ανθρώπου χρησιμευόντων παντοίων κρεάτων /
Tallennettuna:
Päätekijä: | Πιλάβιος, Γεώργιος Ν. (Tekijä) |
---|---|
Aineistotyyppi: | Kirja |
Kieli: | Greek |
Julkaistu: |
Αθήνησιν :
Εκ του τυπογραφείου των αδελφών Περρή,
1887
|
Aiheet: | |
Linkit: | Πρόσβαση στο ψηφιακό αρχείο |
Samankaltaisia teoksia
-
Νοθεύσεις τροφίμων και ποτών και άλλων ειδών οικιακής χρήσεως και εμπορίου : απλοί και εύκολοι τρόποι προς εξέλεγξιν αυτών /
Tekijä: Χατζηκυριάκος, Γεώργιος
Julkaistu: (1922) -
Αν ξέραμε τί τρώμε : που αποκαλύπτει όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν οι καταναλωτές για το γάλα, τα βούτυρα, τα παγωτά και τα γιαούρτια /
Tekijä: Μπαζαίος, Κώστας
Julkaistu: (1982) -
Χημεία των τροφίμων και ποτών /
Tekijä: Εμμανουήλ, Εμμανουήλ Ι., 1896-1972
Julkaistu: (1926) -
Χημεία των τροφίμων και ποτών και μέθοδοι ελέγχου της ποιότητος τούτων /
Tekijä: Εμμανουήλ, Εμμανουήλ Ι., 1896-1972
Julkaistu: (1916) -
Τρόφιμα, ποτά και αντικείμενα κοινής χρήσεως. Μέρος 1ον : ισχύουσαι διατάξεις /
Tekijä: Αρβανίτης, Στυλιανός Ι.
Julkaistu: (1953)