Εγχειρίδιον κρεωσκοπίας : ήτοι εκτίμησις των προς διατροφήν του ανθρώπου χρησιμευόντων παντοίων κρεάτων /
Saved in:
Main Author: | Πιλάβιος, Γεώργιος Ν. (Author) |
---|---|
Format: | Book |
Language: | Greek |
Published: |
Αθήνησιν :
Εκ του τυπογραφείου των αδελφών Περρή,
1887
|
Subjects: | |
Online Access: | Πρόσβαση στο ψηφιακό αρχείο |
Similar Items
-
Νοθεύσεις τροφίμων και ποτών και άλλων ειδών οικιακής χρήσεως και εμπορίου : απλοί και εύκολοι τρόποι προς εξέλεγξιν αυτών /
by: Χατζηκυριάκος, Γεώργιος
Published: (1922) -
Αν ξέραμε τί τρώμε : που αποκαλύπτει όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν οι καταναλωτές για το γάλα, τα βούτυρα, τα παγωτά και τα γιαούρτια /
by: Μπαζαίος, Κώστας
Published: (1982) -
Χημεία των τροφίμων και ποτών /
by: Εμμανουήλ, Εμμανουήλ Ι., 1896-1972
Published: (1926) -
Χημεία των τροφίμων και ποτών και μέθοδοι ελέγχου της ποιότητος τούτων /
by: Εμμανουήλ, Εμμανουήλ Ι., 1896-1972
Published: (1916) -
Τρόφιμα, ποτά και αντικείμενα κοινής χρήσεως. Μέρος 1ον : ισχύουσαι διατάξεις /
by: Αρβανίτης, Στυλιανός Ι.
Published: (1953)