Εγχειρίδιον κρεωσκοπίας : ήτοι εκτίμησις των προς διατροφήν του ανθρώπου χρησιμευόντων παντοίων κρεάτων /
Αποθηκεύτηκε σε:
Κύριος συγγραφέας: | Πιλάβιος, Γεώργιος Ν. (Συγγραφέας) |
---|---|
Μορφή: | Βιβλίο |
Γλώσσα: | Greek |
Έκδοση: |
Αθήνησιν :
Εκ του τυπογραφείου των αδελφών Περρή,
1887
|
Θέματα: | |
Διαθέσιμο Online: | Πρόσβαση στο ψηφιακό αρχείο |
Παρόμοια τεκμήρια
-
Νοθεύσεις τροφίμων και ποτών και άλλων ειδών οικιακής χρήσεως και εμπορίου : απλοί και εύκολοι τρόποι προς εξέλεγξιν αυτών /
ανά: Χατζηκυριάκος, Γεώργιος
Έκδοση: (1922) -
Αν ξέραμε τί τρώμε : που αποκαλύπτει όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν οι καταναλωτές για το γάλα, τα βούτυρα, τα παγωτά και τα γιαούρτια /
ανά: Μπαζαίος, Κώστας
Έκδοση: (1982) -
Χημεία των τροφίμων και ποτών /
ανά: Εμμανουήλ, Εμμανουήλ Ι., 1896-1972
Έκδοση: (1926) -
Χημεία των τροφίμων και ποτών και μέθοδοι ελέγχου της ποιότητος τούτων /
ανά: Εμμανουήλ, Εμμανουήλ Ι., 1896-1972
Έκδοση: (1916) -
Τρόφιμα, ποτά και αντικείμενα κοινής χρήσεως. Μέρος 1ον : ισχύουσαι διατάξεις /
ανά: Αρβανίτης, Στυλιανός Ι.
Έκδοση: (1953)