Εγχειρίδιον κρεωσκοπίας : ήτοι εκτίμησις των προς διατροφήν του ανθρώπου χρησιμευόντων παντοίων κρεάτων /
Uloženo v:
Hlavní autor: | Πιλάβιος, Γεώργιος Ν. (Autor) |
---|---|
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Greek |
Vydáno: |
Αθήνησιν :
Εκ του τυπογραφείου των αδελφών Περρή,
1887
|
Témata: | |
On-line přístup: | Πρόσβαση στο ψηφιακό αρχείο |
Podobné jednotky
-
Νοθεύσεις τροφίμων και ποτών και άλλων ειδών οικιακής χρήσεως και εμπορίου : απλοί και εύκολοι τρόποι προς εξέλεγξιν αυτών /
Autor: Χατζηκυριάκος, Γεώργιος
Vydáno: (1922) -
Αν ξέραμε τί τρώμε : που αποκαλύπτει όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν οι καταναλωτές για το γάλα, τα βούτυρα, τα παγωτά και τα γιαούρτια /
Autor: Μπαζαίος, Κώστας
Vydáno: (1982) -
Χημεία των τροφίμων και ποτών /
Autor: Εμμανουήλ, Εμμανουήλ Ι., 1896-1972
Vydáno: (1926) -
Χημεία των τροφίμων και ποτών και μέθοδοι ελέγχου της ποιότητος τούτων /
Autor: Εμμανουήλ, Εμμανουήλ Ι., 1896-1972
Vydáno: (1916) -
Τρόφιμα, ποτά και αντικείμενα κοινής χρήσεως. Μέρος 1ον : ισχύουσαι διατάξεις /
Autor: Αρβανίτης, Στυλιανός Ι.
Vydáno: (1953)