Εγχειρίδιον κρεωσκοπίας : ήτοι εκτίμησις των προς διατροφήν του ανθρώπου χρησιμευόντων παντοίων κρεάτων /
Guardat en:
Autor principal: | Πιλάβιος, Γεώργιος Ν. (Autor) |
---|---|
Format: | Llibre |
Idioma: | Greek |
Publicat: |
Αθήνησιν :
Εκ του τυπογραφείου των αδελφών Περρή,
1887
|
Matèries: | |
Accés en línia: | Πρόσβαση στο ψηφιακό αρχείο |
Ítems similars
-
Νοθεύσεις τροφίμων και ποτών και άλλων ειδών οικιακής χρήσεως και εμπορίου : απλοί και εύκολοι τρόποι προς εξέλεγξιν αυτών /
per: Χατζηκυριάκος, Γεώργιος
Publicat: (1922) -
Αν ξέραμε τί τρώμε : που αποκαλύπτει όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν οι καταναλωτές για το γάλα, τα βούτυρα, τα παγωτά και τα γιαούρτια /
per: Μπαζαίος, Κώστας
Publicat: (1982) -
Χημεία των τροφίμων και ποτών /
per: Εμμανουήλ, Εμμανουήλ Ι., 1896-1972
Publicat: (1926) -
Χημεία των τροφίμων και ποτών και μέθοδοι ελέγχου της ποιότητος τούτων /
per: Εμμανουήλ, Εμμανουήλ Ι., 1896-1972
Publicat: (1916) -
Τρόφιμα, ποτά και αντικείμενα κοινής χρήσεως. Μέρος 1ον : ισχύουσαι διατάξεις /
per: Αρβανίτης, Στυλιανός Ι.
Publicat: (1953)