Εγχειρίδιον κρεωσκοπίας : ήτοι εκτίμησις των προς διατροφήν του ανθρώπου χρησιμευόντων παντοίων κρεάτων /
সংরক্ষণ করুন:
প্রধান লেখক: | Πιλάβιος, Γεώργιος Ν. (Author) |
---|---|
বিন্যাস: | গ্রন্থ |
ভাষা: | Greek |
প্রকাশিত: |
Αθήνησιν :
Εκ του τυπογραφείου των αδελφών Περρή,
1887
|
বিষয়গুলি: | |
অনলাইন ব্যবহার করুন: | Πρόσβαση στο ψηφιακό αρχείο |
অনুরূপ উপাদানগুলি
-
Νοθεύσεις τροφίμων και ποτών και άλλων ειδών οικιακής χρήσεως και εμπορίου : απλοί και εύκολοι τρόποι προς εξέλεγξιν αυτών /
অনুযায়ী: Χατζηκυριάκος, Γεώργιος
প্রকাশিত: (1922) -
Αν ξέραμε τί τρώμε : που αποκαλύπτει όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν οι καταναλωτές για το γάλα, τα βούτυρα, τα παγωτά και τα γιαούρτια /
অনুযায়ী: Μπαζαίος, Κώστας
প্রকাশিত: (1982) -
Χημεία των τροφίμων και ποτών /
অনুযায়ী: Εμμανουήλ, Εμμανουήλ Ι., 1896-1972
প্রকাশিত: (1926) -
Χημεία των τροφίμων και ποτών και μέθοδοι ελέγχου της ποιότητος τούτων /
অনুযায়ী: Εμμανουήλ, Εμμανουήλ Ι., 1896-1972
প্রকাশিত: (1916) -
Τρόφιμα, ποτά και αντικείμενα κοινής χρήσεως. Μέρος 1ον : ισχύουσαι διατάξεις /
অনুযায়ী: Αρβανίτης, Στυλιανός Ι.
প্রকাশিত: (1953)