Legends of the fall Θρύλοι του πάθους /

Σε ένα απομονωμένο ράντσο της Μοντάνα ζει ο συνταγματάρχης Γουίλιαμ Λάντλοου με τους τρεις γιους του. Ο Αλφρεντ, ο μεγαλύτερος, είναι φιλότιμος και συγκρατημένος, ο Σάμιουελ, ο μικρότερος, είναι συμπονετικός και ιδεαλιστής ενώ ο μεσαίος Τρίσταν έχει αδάμαστη προσωπικότητα. Σε αυτόν τον απόλυτα ανδρο...

সম্পূর্ণ বিবরণ

সংরক্ষণ করুন:
গ্রন্থ-পঞ্জীর বিবরন
সংস্থা লেখক: TriStar Pictures (Producer)
অন্যান্য লেখক: Zwick, Edward, 1952- (Director), Hopkins, Anthony, 1937- (Performer), Ormond, Julia, 1965- (Performer), Pitt, Brad, 1963- (Performer), Quinn, Aidan, 1959- (Performer)
বিন্যাস: সফটওয়্যার বৈদ্যুতিন গ্রন্থ
ভাষা:English
Greek
প্রকাশিত: Αθήνα : Tristar Pictures, 1994
বিষয়গুলি:
বিবরন
সংক্ষিপ্ত:Σε ένα απομονωμένο ράντσο της Μοντάνα ζει ο συνταγματάρχης Γουίλιαμ Λάντλοου με τους τρεις γιους του. Ο Αλφρεντ, ο μεγαλύτερος, είναι φιλότιμος και συγκρατημένος, ο Σάμιουελ, ο μικρότερος, είναι συμπονετικός και ιδεαλιστής ενώ ο μεσαίος Τρίσταν έχει αδάμαστη προσωπικότητα. Σε αυτόν τον απόλυτα ανδροκρατούμενο κόσμο η γοητευτική Σουζάνα Φίλινγκ ξυπνάει πάθη και δημιουργεί αντιπαλότητες ανάμεσα στα τρία αδέλφια. Η άφιξη της Σούζαν θα αλλάξει τις ζωές όλων, καθώς η μοίρα θα παίξει τον σημαντικότερο ρόλο.
উপাদানের বিবরণ:Υπότιτλοι: Ελληνικά
দৈহিক বর্ননা:1 digital optical disk [135 λεπτ.] : έγχρ., ήχος dolby digital 5.1 ; 4 3/4 in.