Διατροφή, μύθοι και προπαγάνδα /

Γιατί βλέπουμε μόνο το ασβέστιο όταν κοιτάζουμε ένα ποτήρι γάλα; Γιατί στη σαρδέλα βλέπουμε μόνο το Ωμέγα 3, και στα φρούτα τις αντιοξειδωτικές ουσίες τους; Επειδή ζούμε στον αιώνα της διατροφολογίας. Κι όμως... Αφότου η παράδοση έδωσε τη θέση της στην επιστήμη και στο μάρκετινγκ, δεν είμαστε πιο υ...

ver descrição completa

Na minha lista:
Detalhes bibliográficos
Autor principal: Pollan, Michael (Autor)
Outros Autores: Σταθογιάννης, Πάνος, 1959- (Tradutor)
Formato: Livro
Idioma:Greek
English
Publicado em: Αθήνα : Κέδρος, 2011
Assuntos:

ΚΔΒΚ: Δανειστική συλλογή - Αναγνωστήριο

Detalhes do Exemplar ΚΔΒΚ: Δανειστική συλλογή - Αναγνωστήριο
Área/Cota: 613 POL
Cópia Unknown Disponível  Localização
Cópia αντ.1 Disponível  Localização