Διατροφή, μύθοι και προπαγάνδα /

Γιατί βλέπουμε μόνο το ασβέστιο όταν κοιτάζουμε ένα ποτήρι γάλα; Γιατί στη σαρδέλα βλέπουμε μόνο το Ωμέγα 3, και στα φρούτα τις αντιοξειδωτικές ουσίες τους; Επειδή ζούμε στον αιώνα της διατροφολογίας. Κι όμως... Αφότου η παράδοση έδωσε τη θέση της στην επιστήμη και στο μάρκετινγκ, δεν είμαστε πιο υ...

Descripció completa

Guardat en:
Dades bibliogràfiques
Autor principal: Pollan, Michael (Autor)
Altres autors: Σταθογιάννης, Πάνος, 1959- (Traductor)
Format: Llibre
Idioma:Greek
English
Publicat: Αθήνα : Κέδρος, 2011
Matèries:

Ítems similars