Κρόκος : ένα πολύτιμο φυτό της ελληνικής γης
Αποθηκεύτηκε σε:
Μορφή: | Βιβλίο |
---|---|
Γλώσσα: | Greek |
Έκδοση: |
Αθήνα :
Καθημερινή,
1999
|
Σειρά: | Επτά ημέρες / Καθημερινή
|
Θέματα: |
Παρόμοια τεκμήρια
-
The saffron crocus : history and cookery
Έκδοση: (1997) -
Κρόκος-σαφράν : ιστορία και μαγειρική
ανά: Βουτσινά, Εύη Λ., 1950-2014
Έκδοση: (1999) -
Ο κρόκος της Κοζάνης /
ανά: Ταχμαζίδης, Παναγιώτης
Έκδοση: (1980) -
Κρόκος - Safran ιστορία και πραγματικότητα δια μέσου των αιώνων /
ανά: Παπανικολάου, Αθανάσιος Η.
Έκδοση: (2005) -
Κρόκος : το χρυσάφι της ελληνικής χλωρίδας = Safran
ανά: Παπανικολάου, Αθανάσιος Η.
Έκδοση: (1997)