Αμπελουργία και οινοποίηση : συμβατική, βιολογική, βιοδυναμική /
Στο βιβλίο Αμπελουργία & Οινοποίηση θα βρείτε λεπτομερείς οδηγίες σχετικά με: - Τη σύγχρονη, συμβατική, ποιητική αμπελοκαλλιέργεια & οινοποίηση. - Τη βιολογική αμπελοκαλλιέργεια & την οικολογική οινοποίηση. - Τη βιοδυναμική αμπελοκαλλιέργεια & οινοποίηση. - Τη φυσική οινοποίηση. Ένα...
Αποθηκεύτηκε σε:
Κύριος συγγραφέας: | |
---|---|
Μορφή: | Βιβλίο |
Γλώσσα: | Greek |
Έκδοση: |
Αθήνα :
Ψύχαλος,
2011
|
Θέματα: |
Περίληψη: | Στο βιβλίο Αμπελουργία & Οινοποίηση θα βρείτε λεπτομερείς οδηγίες σχετικά με: - Τη σύγχρονη, συμβατική, ποιητική αμπελοκαλλιέργεια & οινοποίηση. - Τη βιολογική αμπελοκαλλιέργεια & την οικολογική οινοποίηση. - Τη βιοδυναμική αμπελοκαλλιέργεια & οινοποίηση. - Τη φυσική οινοποίηση. Ένα βιβλίο από τον συγγραφέα Α. Τσακίρη, από τους πλέον καταξιωμένους στο χώρο του κρασιού, με βάση τις ανάγκες του σύγχρονου επαγγελματία και ερασιτέχνη παραγωγού καλύπτοντας όλο το φάσμα της παραγωγής σταφυλιών και κρασιού. |
---|---|
Φυσική περιγραφή: | 175 σ. : έγχρ.εικ., φωτ. ; 24 εκ. |
Βιβλιογραφία: | Περιλαμβάνει ευρετήριο |
ISBN: | 978-960-8455-85-6 |