Αμπελουργία και οινοποίηση : συμβατική, βιολογική, βιοδυναμική - Τσακίρης, Αργύρης Ν., 1954- (Ψύχαλος, 2011)
Στο βιβλίο Αμπελουργία & Οινοποίηση θα βρείτε λεπτομερείς οδηγίες σχετικά με: - Τη σύγχρονη, συμβατική, ποιητική αμπελοκαλλιέργεια & οινοποίηση. - Τη βιολογική αμπελοκαλλιέργεια & την οικολογική οινοποίηση. - Τη βιοδυναμική αμπελοκαλλιέργεια & οινοποίηση. - Τη φυσική οινοποίηση. Ένα βιβλίο από τον συγγραφέα Α. Τσακίρη, από τους πλέον καταξιωμένους στο χώρο του κρασιού, με βάση τις ανάγκες του σύγχρονου επαγγελματία και ερασιτέχνη παραγωγού καλύπτοντας όλο το φάσμα της παραγωγής σταφυλιών και κρασιού.