Διαζύγιο αλά ιταλικά

Ο Βαρόνος Φερντινάντο "Φέφε" Τσεφαλού (Μαρτσέλλο Μαστρογιάννι), είναι Σικελός γαλαζοαίματος που έχει βαρεθεί τη ζωή με τη σύζυγό του Ροζαλία (Ντανιέλλα Ρόκκα). Ένα καλοκαίρι η ξαδελφή του Άντζελα (Στεφάνια Σαντρέλλι), μαθήτρια σε κολέγιο της Κατάνιας, επιστρέφει στη μικρή κωμόπολη για να π...

Πλήρης περιγραφή

Αποθηκεύτηκε σε:
Λεπτομέρειες βιβλιογραφικής εγγραφής
Συγγραφή απο Οργανισμό/Αρχή: Lux Film (Παραγωγός)
Άλλοι συγγραφείς: Germi, Pietro, 1914-1974 (Διευθυντής), Mastroianni, Marcello, 1924-1996 (Ερμηνευτής), Rocca, Daniela (Ερμηνευτής), Sandrelli, Stefania (Ερμηνευτής)
Μορφή: Λογισμικό Ηλ. βιβλίο
Γλώσσα:Italian
Greek
Έκδοση: [χ.τ.] : [Lux Film], [1961]
Θέματα:
Περιγραφή
Περίληψη:Ο Βαρόνος Φερντινάντο "Φέφε" Τσεφαλού (Μαρτσέλλο Μαστρογιάννι), είναι Σικελός γαλαζοαίματος που έχει βαρεθεί τη ζωή με τη σύζυγό του Ροζαλία (Ντανιέλλα Ρόκκα). Ένα καλοκαίρι η ξαδελφή του Άντζελα (Στεφάνια Σαντρέλλι), μαθήτρια σε κολέγιο της Κατάνιας, επιστρέφει στη μικρή κωμόπολη για να περάσει τις διακοπές της και ο Φέφε την ερωτεύεται. Η Άντζελα ανταποκρίνεται στο φλερτ του Φέφε, ο οποίος θέλει να ξεφορτωθεί τη σύζυγό του. Ο ιταλικός νόμος, δεν επιτρέπει το διαζύγιο, αλλά δικαιολογεί το φόνο όταν διαπράττεται για ζητήματα τιμής (ο δολοφόνος φυλακίζεται για μικρό χρονικό διάστημα). Ο Φέφε προσπαθεί να βρει εραστή για τη σύζυγό του για να την πιάσει στα πράσα ενώ τον απατά και να τη σκοτώσει έχοντας την εύνοια του νόμου με το μέρος του.
Περιγραφή τεκμηρίου:Διανεμήθηκε μαζί με την εφημερίδα "Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία"
Φυσική περιγραφή:1 didital video disk [101 λεπτ.] : ήχος dolby digital ; 4 3/4 in.